Raul Rusescu, fotbalist care ultima oară a evoluat la gruparea turcă Osmanlispor, a semnat un contract valabil două sezoane cu FCSB, informează site-ul oficial al clubului bucureştean.

„FCSB anunţă că Raul Rusescu va îmbrăca tricoul roş-albastru în următoarele două sezoane. Atacantul în vârstă de 30 de ani, care şi-a ales tradiţionalul tricou cu numărul 24, a semnat luni contractul şi a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi. Raul va evolua, astfel, pentru a treia oară la echipa noastră, pentru care a mai jucat între 2011 şi 2013, respectiv 2014 şi 2015, câştigând două titluri de campion al României, Cupa României, Cupa Ligii şi titlul de golgheter al Ligii I în sezonul 2012-2013. De asemenea, în cele 123 de partide jucate pentru „roş-albaştri” în toate competiţiile, Raul a înscris de 54 de ori şi a oferit 21 pase de gol”, se arată pe site-ul citat.

Raul Rusescu a evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Astra Giurgiu II, CS Otopeni, Steaua Bucureşti, Sevilla, Braga şi Osmanlispor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.