România a câștigat clar partida cu Croația, scor 4-1

0

Naționala feminină de fotbal a României a întâlnit marți seară, la Centrul Național FRF de la Mogoșoaia, selecționata similară a Croației, în preliminariile Euro 2022. Tricolorele au câștigat cu 4-1 (3-1), reușind să revină de la 0-1.

Croația a deschis scorul după 10 minute de joc, prin Ivana Rudelic, însă avantajul oaspetelor a durat doar șapte minute. Egalitatea s-a restabilit prin autogolul lui Ivei Ladenka, iar până la pauză România a preluat conducerea și chiar s-a desprins. Mara Batea a făcut 2-1 în minutul 39, după ce a profitat de o gafă a portarului advers, Duris Bacic, iar la ultima fază a primei reprize Andrea Herczeg a reluat cu capul în plasă o centrare venită de pe dreapta, de la Florentina Olar. Scorul final a fost stabilit de Laura Rus, care a marcat de la 14 metri cu un șut în diagonală.

Cele două echipe:
România: Părăluță – Sandu (Gered 21′), Ficzay, Oprea, Corduneanu – Olar, Vătafu, Ciolacu, Batea – Rus (Carp 80′), Herczeg (Vlădulescu 59′). Antrenor: Mirel Albon
Croația: Bacic – Bukac (Gegollaj 72′), Bosnjak, Horvat, Dulcic – Pezelj, Landeka, Lubina – Sundov (Dujmovic 66′) , Rudelic, Slipcevic (Jelencic 63′). Antrenor: Mate Prskalo

România ocupă locul 3 în Grupa H, cu 6 puncte obținute în 5 partide. În etapa următoare, tricolorele întâlnesc Lituania, pe 23 octombrie, în deplasare.

sursă foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.