Remiza dintre FK Csikszereda și FC Brașov (1-1), din ultima etapă a sezonului regulat din Liga a 2-a, a dus la despărțirea dintre clubul din Miercurea Ciuc și antrenorul Valentin Suciu. Tehnicianul care o promovase pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în prima ligă a ajuns la clubul harghitean în ianuarie 2018, antrenând inițial echipa U17, iar din vara aceluiași an, preluând echipa de seniori.

Sub conducerea sa, ciucanii au reușit o victorie memorabilă în Cupa României, în 2018, împotriva lui Dinamo București, promovând apoi în liga secundă, iar anul trecut ajungând în playoff. Campionatul acesta a început, însă, cu cinci înfrângeri la rând, urmate de o revenire, care au dus-o ep Csikszereda până în poziția de a putea ajunge în playoff, în cazul unei victorii în ultima rundă, cu FC Brașov.

„Îmi pare rău că nu au mers lucrurile, îmi pare rău pentru fani, pentru că au avut multă încredere în noi, ne-au încurajat. Chiar a fost puțin ciudat pentru noi să jucăm din nou în fața spectatorilor. Vreau ca ei să rămână cu echipa la bine și la rău și, după cum se spune, să ajute în momentele dificile, nu doar să iubească jucătorii sau clubul atunci când suntem în vârf, ci și atunci când sunt probleme. Din moment ce nu a putut ajunge în playoff este trist. Dar, cei patru ani petrecuți aici pot spune că au fost foarte frumoși. Există mult mai multe aspecte pozitive decât negative, deoarece am găsit aici oameni cu care am putea lucra bine, cu care m-am potrivit. Poate că nu am fost întotdeauna pe aceeași lungime de undă, dar așa se întâmplă în orice familie. Vă pot spune că am găsit cu adevărat o familie aici”, a spus Valentin Suciu, pentru site-ul oficial al grupării din Harghita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.