FC Braşov a câştigat duelul cu Unirea Constanţa, de la Buftea, din cadrul etapei a treia a playout-ului ligii secunde. Elevii lui Călin Moldovan s-au impus cu 3-0 (0-0) şi au scpăpat de grijile retrogradării directe, urmând a se concentra în continuare pe jocul de baraj.
Luka Maric a deschis scorul pentru braşoveni (55), iar Vasile Constantin (84) şi Zakaria El Azzouzi (90) au închis tabela, pe final de partidă.
Pe lângă golurile „galben-negrilor”, în partea secundă au avut loc alte două evenimente importante, eliminări în tabăra gazdelor, Bobaru şi Moldovan.
„Era important să câştigăm acest meci cu Unirea Constanţa. Mai avem nevoie de un singur punct pentru a rămâne matematic la baraj. Vom rămâne la fel de vigilenţi, la fel de concentraţi. Ne vom face treaba cât putem de bine în continuare. Vreau să felicit băieţii pentru jocul de astăzi, pentru atitudine, pentru preocuparea de organizare. A venit şi un meci în care reuşim să nu primim gol, contra unei echipe bune, o echipă care marchează mult. Am ştiut să îi ţinem în frâu, au avut o singură ocazie, la 3-0. Băieţii au muncit foarte bine şi îi felicit pentru efortul depus şi pentru ceea ce au arătat în teren în acest meci. Cu orice echipă care va veni la baraj va fi greu. Vor fi două meciuri de care pe care, dar avem încredere. Mai avem trei meciuri în play-out care ne vom pregăti cât putem de bine pentru momentul barajului şi sper să reuşim să rămânem în Liga a 2-a. Eu am mare încredere în băieţi. Astăzi au arătat din nou că încrederea noastră în ei este justificată. E trist ca Braşovul şi Timişoara să îşi dispute barajul pentru rămânerea în Liga a 2-a, dar aceasta este situaţia, acesta este contextul actual, eu sper ca ambele echipe în timp să revină acolo unde le este locul, adică la prima ligă”, a spus Călin Moldovan, antrenorul lui FC Braşov.

Clasament Liga 2, playout, Grupa B
1. FC Buzău 38, 2. Viitorul Pandurii 31, 3. Unirea Dej 31, 4. Ripensia Timişoara 28, 5. FC Braşov 20, 6. Unirea Constanţa 12, 7. Astra Giurgiu -1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.