Surpriză la antrenamentul de joi dimineaţă pe care FC Braşov l-a făcut pe Stadionul Tineretului. La pregătire a ajuns și unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care Braşovul l-a dat în ultima perioadă, Gabi Tamaş.

Chiar dacă deocamdată nu are drept de joc, după despărţirea de Petrolul, Tamaş a fost primit cu braţele deschise pentru a se antrena, acasă, cu trupa lui Dan Alexa.

„Gabi Tamaş a fost motivat la primul antrenament. Aşa cum e el de obicei. Vrea să se antreneze până în iarnă cu noi. Mă bucură foarte mult venirea lui. Este un exemplu pentru alți jucători. Ştie foarte mult fotbal. Eu îl cunosc bine. L-am şi antrenat la Astra Giurgiu. Asta pe lângă relația de prietenie pe care o avem ca foşti colegi. Până în iarnă se va antrena cu noi, atâta timp cât doreşte. E prematur să spun că poate să vină la FC Braşov. Am înțeles că mai are oferte din prima ligă. Este un jucător valoros. Gabi Tamaş când a plecat de la FC Voluntari, echipa a avut un recul. Vom vedea şi la Petrolul dacă va fi un regres fotbalistic. E o pierdere mare pentru ei. Ce vreau să spun e că Gabi Tamaş este un jucător care poate să joace cel puțin încă doi ani la un nivel foarte bun în România. Şi doar prin faptul că se antrenează cu noi, sau se dezechipează în acelaşi vestiar este un lucru benefic. Dacă vorbeşti cu Tamaş despre fotbal, este o enciclopedie. Jucătorii au numai de învățat de la el”, a spus antrenorul lui FC Brașov.

Gabi Tamaş are 67 de meciuri în tricoul naţionalei şi a evoluat de-a lungul timpului la AJ Auxerre, West Bromwich Albion, Celta Vigo, Spartak Moscova sau Galatasaray Istanbul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.