SR Brașov s-a înțeles, sâmbătă, cu Ionel Pârvu, care a fost instalat pe banca tehnică a echipei de Liga a 3-a. Noul principal al SR-ului va avea ca obiective, în această primăvară, accederea în playoff și calificarea în barajul de promovare. Pârvu are deja câteva nume de jucători pe care și-i dorește pentru completarea lotului. „Am încredere că voi putea să fac o echipă foarte bună, cu care să ne putem atinge obiectivele. De la jucători, în primul rând îmi doresc disciplină. În al doilea rând muncă, și în al treilea rând să fie unitate la echipă. Spectatorii, care sunt foarte aproape de club, reprezintă principalul nostru atuu”, a transmis noul antrenor al echipei înființate de suporterii „stegari” în anul 2017.

SR Brașov ocupă locul patru în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, poziție de playoff, având doar patru puncte în urma locului secund (CSO Plopeni), de pe care ar ajunge la baraj. Reunirea lotului va avea loc la mijlocul lunii ianuarie, pe data de 15 sau 16, au transmis oficialii echipei.

Născut pe 26 iunie 1970 (52 de ani) și originar din comuna Stâlpeni (Argeș), Ionel Pârvu a făcut junioratul la FCM Brașov, jucând apoi pentru club la nivel de seniori 118 meciuri în toate competițiile (110 în prima ligă) între 1988 și 1992, marcând 22 de goluri. A urmat transferul la Steaua București, club pentru care a evoluat timp de patru sezoane, jucând și 18 meciuri în Liga Campionilor și marcând două goluri din postura de fundaș de bandă, fiind reprofilat pe acest post. În străinătate a evoluat în Grecia (PAOK Salonic), Germania (Dusseldorf, Sanhausen), Ucraina (Tavriya Simferopol, Metalurg Zaporojie) și Rusia (Chernomoreț Novorossiysk), între aceste experiențe având și trei perioade în care a evoluat pentru FC Onești, în ultima ajutând FC Brașov să scape de retrogradare, cu o victorie în ultima etapă contra Farului (2000). În țară a mai jucat, pentru scurt timp, la Farul Constanța și Politehnica Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.