• Ștefan Blănaru își propune să îi ducă pe „galben-negriiîn playoff-ul eșalonului secund

FC Braşov şi-a luat atacant din SuperLigă. Ştefan Blănaru a semnat, vineri, cu clubul de la poalele Tâmpei. Atacantul „cu ştate vechi” în Liga 1 a venit la Braşov pentru a ajuta echipa să prindă un loc de playoff. În turul campionatului a fost un om de bază la CS Mioveni, jucând în 14 meciuri pentru echipa din judeţul Argeş.

De-a lungul carierei, atacantul de 33 de ani are peste 80 de meciuri în Liga 1, la FC Hermannstadt şi CS Mioveni. În cariera sa de fotbalist profesionist a mai jucat la echipe precum Ripensia Timişoara, „Poli” Timişoara, Petrolul Ploieşti sau Turris Turnu Măgurele în Liga a 2-a. Atacantul are 50 de goluri în primele două ligi ale României.

„Transferul la FC Brașov înseamnă un pas înainte, pentru că este o echipă de tradiție din fotbalul românesc. Am venit cu inima deschisă și sper să ne atingem obiectivele propuse de conducere, de antrenor și de toată lumea care iubește acest club. Am venit cu dorința de a face cât mai multe lucruri bune în aceste ultime trei meciuri din sezonul regular. Și cel mai important, dacă se poate și ne ajută rezultatele, să prindem playoff-ul. Eu zic că este un obiectiv realist calificarea în playoff. Cei care suntem acum la club și cei care o să mai vină o să ne putem lupta pentru a ajunge între primele 6 echipe din Liga a 2-a. Deși nu va fi ușor deloc, pentru că nu depindem doar de noi. Sunt formații cu unu-două puncte în fața noastră și cu program mai accesibil. Voi da totul pentru a ne atinge obiectivele”, a spus Ştefan Blănaru imediat după semnarea contractului cu FC Braşov.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.