FC Braşov s-a impus, sâmbătă, în primul meci disputat în acest an, 2-1 (1-0) cu echipa secundă a lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (Liga a 3-a). Pentru echipa lui Dan Alexa au marcat Rareş Lazăr şi Zoran Mitrov.

Fustar a trimis mingea în poartă încă din minutul 2, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Saim Tudor a lovit bara, dintr-o lovitură liberă  (14), iar scorul a fost deschis de Lazăr, care a finalizat simplu după o pasă din partea dreaptă a lui Vasile Constantin (22). Mitrov a făcut 2-0, după o pasă din dreapta a lui Tudor Cociş (63), iar scorul final a fost stabilit de brașoveanul Denis Rența, care a marcat pentru Sepsi II cu un şut de la aproximativ 25 de metri.

„Am ţinut foarte mult să închidem săptămâna asta foarte grea cu un joc. N-am reuşit încă să facem specific decât foarte puţin. Avem foarte mult de recuperat din punct de vedere fizic. M-a interest foarte mult ca unii dintre jucători să joace 45 de minute, sau unii 30. De implicare sunt foarte mulţumit. În momentul ăsta ei sunt foarte obosiţi. Trebuie să începem să intrăm în specific. Am jucat împotriva unei echipe tinere care aleargă foarte mult, a fost foarte motivată, şi un adversar bun pentru genul acesta de jocuri. Blănaru şi Diallo n-au jucat, nu vreau să risc nimic. Blănaru vine după două luni şi jumătate de pauză, cu Diallo n-am vrut să risc, Lascu a simţit o jenă. Am vrut şi pe Lazăr să îl menajez, a ţinut el să joace. În perioada asta e important să ai jucătorii sănătoşi, mai important decât să joace 45 de minute. Pîrvulescu este braşovean, şi îmi place să joc cu jucătorii care merită, ai locului, nu o nebunie să promovezi doar de dragul de a promova. Ei merită să joace la Braşov, vorbesc de Spătaru, de Pîrvulescu, sper să aibă evoliţi mult mai bune decât a avut la Buzău în ultima parte a sezonului. Dobre este un portar care a stagnat, s-a dus în jos, cred că transferal la Clinceni i-a făcut foarte mult rău, încerc să îl readuc în prim-plan, sau măcar să îl aduc într-o formă cât de cât bună”, a declarat Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov, la finalul meciului.

  • Sepsi OSK II – FC Brașov 1-2 (0-1)
  • Au marcat: Lazăr (22), Cociș (63) / Rența (68)
  • FC Brașov (repriza I): Micu (Dobre min. 23) – Sorsa, Fustar, Oltean – Pîrvulescu, Constantin, Lazăr, Saim, Kirilenko – Lambrinoc, Angelov.
  • FC Brașov (repriza II): Gârniță (Mutu min. 65) – Burlacu, Marc, Vasu – Mitroi (Matei min. 73, Cociș min. 80), Spătaru, Pascaluță, Izata, Dumbravă – Cociș (Bătinaș min.73), Mitrov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.