Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Adrian Popa au semnat un contract valabil până la data de 30 iunie 2024. Fotbalistul a evoluat în ultimele două sezoane în Liga a 2-a, la CSA Steaua București, dar a bifat în CV echipe precum FC Timisoara II, Gloria Buzau, Universitatea Cluj, Steaua Bucuresti, FC Reading, FC Al-Taawon, Ludogoret Razgrad, FCSB, FC Voluntari, Academica Clinceni, CSA Steaua Bucuresti si Concordia Chiajna. Mijlocașul în vârstă de 34 ani a mai evoluat la Concordia Chiajna în perioada 2010-2012, club cu care a reusit promovarea în Liga 1 în sezonul 2010-2011.

Adrian Popa a îmbrăcat tricoul echipei naționale a României de 24 de ori, reușind să marcheze de 4 ori. La capitolul trofee câștigate acesta are o colecție impresionantă de 3 titluri de campion al României cu Steaua Bucuresti, un titlu de campion al Bulgariei cu Ludogoret Razgrad, 2 Cupe ale Ligii Profesioniste ale României cu Steaua Bucuresti, 2 Cupe ale Romaniei cu FCSB si Steaua Bucuresti si o Supercupa a Romaniei cu Steaua Bucuresti.

Adi Popa ar putea debuta pentru ilfoveni în amicalul pe care aceștia îl vor disputa marți, 18 iulie, la Zărnești, cu echipa de Liga a 3-a Olimpic (ora 18.00).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.