OAMENI BUNI !

Ne-am obisnuit deja, de multa vreme de cand fotbalul ne-a luat mintile-iertati-ma dar asta
e realitatea, sa „imbracam”zilele in care echipele noastre se razboiesc cu altele de pe straine meleaguri, ca locatie geografica, nu in ale sportului rege, cu expresii, vorba lui Gica Craioveanu-GRANDE.

Miercurea de foc, Joia decisiva, Ziua norocului, daca reusim calificarea in grupele U.C.L. sau Europa League ! Daca da bunul Dumnezeu sa ne calificam, nu ne dam batuti cu gura si o luam aiurea pe pustii, declarand cu burta plina de frica: Am cazut iar in Grupa mortii, care are insa doar una sau cel mult doua echipe de care a auzit, ce-i drept Europa fotbalistica ! Noi dam ochii peste cap si hotaram inainte de-a juca: nu avem nici o sansa, nu ne calificam, vom fi ciuca batailor, s.a.m.d. !
Asta in conditiile in care, de o vreme, sa nu fie de deochi, fotbalul de pe meleagurile noastre mioritice
a inceput sa ne ofere si acel mult dorit, spectacol ! Steaua a inceput campionatul doar cu gloante oarbe, dar asta nu inseamna ca soldateii de plumb ai Finantatorului vor ramane in transee ! Multi
suporteri adevarati ai echipei cred in Steaua lor si bine fac! Urmarind Steaua, n-am vazut-o pe adevaratul astru….Astra din Giurgiu, prea obisnuiti cu menta in gura si cu cainii din urbea dunareana! Ei uite ca se auzira in Europa, metaforic vorbind si…cainii din GIURGIU ! Artizanii lalelelor de la A.Z.ALKMAAR se vor convinge de clasa omului care pune balonul la unghiul paianjenilor-BUDESCU si precis ca si-l vor dori in buchetul lor de stele !
STIMATI PRIETENI,
Am simtit nevoia sa luam o portie de incredere pentru ca prea ne bat toti inanite de-a le arata de ce suntem si noi in stare ! Prea inventam rautati si bazaconii la adresa fotbalistilor, prea ii huiduim dupa fiecare sut sau deposedare nereusita ori penalti ratat ! Parca noi nu venim cateodata acasa mai „aranjati”, cu chef de vorba si galceava si nu ne spune nimeni nimic, chiar si cand suntem retinuti la vreo …sedinta peste…timpul regulamentar de lucru !
Mai avem in lupta cu Europa o STEA si un ASTRU. Haideti sa le dam noi forta si stralucire prin incurajarile si aplauzele noastre! In fond stimati oameni buni, avem si noi stelele noastre! Adica avem in ce sa credem ! Si nu uitati niciodata cand ne luptam cu oricine la fotbal si nu numai, suntem ROMANIA !Asa ca, hai ASTRA, hai toata lumea, hai ROMANIA !
Sa ne bucuram impreuna !

Gheorghe SOANA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.