Steaua si Pandurii au remizat pe Arena Nationala, scor 1-1, in ultimul meci al zilei de duminica din Liga 1, in etapa cu numarul 15 a stagiunii 2014/2015.

Golurile au fost marcate de Radut, minutul 4 si Muniru, minutul 85.

Inceputul a fost unul dezastruos pentru Steaua, Radut marcand in minutul 4 dupa o faza in care apararea stelista a fost facuta sah-mat. Sutul fostului stelist din cativa metri, in plin careu, a fost imparabil pentru Nita.

Steaua a jucat foarte prost, ca impresie generala, nefiind in stare sa atace poarta lui Mingote, cel putin in prima parte, nelegand jocul mai deloc, mai ales de la mijloc in sus.

Asa s-au desfasurat lucrurile si in partea secunda, stelistii atacand steril poarta oaspetilor, care au avut si golul 2 in buzunar, cand Hora a scapat singur cu Nita, dar a tras in bara.

La o faza fixa insa, in minutul 85, Muniru marca decisiv pentru 1-1, marcajul fundasilor gorjeni fiind unul inexistent la mijlocasul stelist.

1-1 a fost si scorul final, Steaua s-a salvat in extremis, de la o infrangere rusinoasa, punctand al doilea rezultat de acest gen la rand, dupa acel 1-1 de la Petrolul.

Ambele echipe vin la 3 puncte de liderul Astra.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.