Dupa scandalul urias care a culminat tragediei de la Clubul Colectiv, in care au murit 40 de oameni, o veste a surprins toti fanii fotbalului romanesc.

Partida Steaua – FC Botoșani, programată, duminică, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii I la fotbal, se va disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj deoarece Arena Națională din Capitală nu deține avizul pentru securitate în caz de incendiu din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Astfel, meciul se va desfășura la Cluj la ora stabilită inițial, 20,30, conducerea clubului Steaua având deja acordul Ligii Profesioniste de Fotbal, organizatoarea competiției, precum și al grupării din Botoșani.

”M-a sunat Valeriu Argăseală (n.r. — președintele CA al FC Steaua) și m-a întrebat dacă avem certificat pentru incendiu, pentru că Arena Națională nu îl are. Noi l-am obținut, chiar acum vreo două luni a avut loc o inspecție. Așadar, m-a sunat Argăseală, m-a întrebat de aviz și dacă pot să joace în această etapă pe terenul nostru. I-am dat un răspuns afirmativ. Noi am mai ajutat Steaua, când a jucat cu Schalke, în Europa League”, a afirmat Iuliu Mureșan, presedintele lui CFR Cluj.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.