Steaua Bucuresti a depasit FC Botosani cu 5-3 la Cluj-Napoca, in ultimul meci al zilei de duminica in Liga 1, in etapa cu numarul 17 a stagiunii 2015/2016, la capatul unei partide de senzatie.

Golurile au fost marcate de Stanciu, o dubla, Tade, Breveeld si Rapa, respectiv Roman, Martinus si Cabrera.

Prima parte a fost una cu adevarat nebuna si acest lucru s-a vazut inca de la debut. In minutul 2, Breveeld marca pentru 1-0, in cel mai rapid gol al acestui sezon de Liga 1. Au urmat 24 de minute de pauza, pentru ca din minutul 26 sa inceapa nebunia.

O nebunie pentru ca au venit 4 goluri in 4 minute. Prima data a egalat Roman, dupa o lansare perfecta in adancime a lui Plamada. La nici 60 de secunde dupa, Martinus relua in plasa cu capul pentru 2-1, dupa o centrare a lui Hadnagy.

Nici bine nu s-a repus mingea de la centru, ca Steaua egala, tot dupa o lovitura de cap, care i-a apartinut lui Stanciu, dupa centrarea lui Guilherme de pe flancul stang.

3-2 s-a facut dupa alte 60 de secunde, sau chiar mai putin, sutul atacantului de culoare fiind fara speranta pentru Iliev, dupa o pasa perfecta in adancime a lui Filip.

Acesta a fost scorul pauzei, imediat dupa reluare nebunia continuand. In minutul 54, Cabrera egala tot dupa o lovitura de cap, centrarea de pe stanga apartinandu-i lui Ivanovici.

Totusi, Steaua a reusit sa castige pe final, in ultimele 20 de minute. Mai intai Rapa a punctat in minutul 68, fiind atent dupa ce mingea a lovit bara dupa lovitura de cap buna a lui Tade din plin careu.

5-3 s-a facut in minutul 71, cand Stanciu facea dubla, in momentul in care scapa singur cu Iliev, dupa o deviere de clasa a lui Tade.

O victorie incredibila a Stelei, venita dupa un meci cu 8 goluri, reusite spectaculoase, intoarceri incredibile de scor si momente de uluiala pentru cei peste 1000 de fani prezenti la Cluj.

Steaua urca pe 3 acum, cu 30 de puncte, la 6 puncte de liderul Astra. Botosani ramane pe 12 cu 13 puncte.

Sa mai spunem ca dupa cele 2 cartonase galbene primite de Chipciu si Tahar, cei 2 vor fi suspendati pentru derbiul cu Dinamo de saptamana viitoare.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.