Legendarul jucatorde fotbal Lucian Balan a parasit aceasta lume la varsta de 56 de ani. El a castigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni in 1986.

Fostul castigator al Cupei Campionilor Europeni si Super Cupei Europei cu Steaua a decis sa-si puna capat zilelor la aproximativ o luna dupa ce-si pierduse mama.

Lucian Balan a fost un mijlocas nascut pe 25 iunie 1959, la Bucuresti, care a devenit celebru in fotbalul romanesc in anii ’80, cand a castigat, alaturi de Steaua, Cupa Campionilor Europeni si Super Cupa Europei. A facut junioratul la Autobuzul Bucuresti si Minerul Cavnic, debutand, in fotbalul mare, insa, la FCM Baia Mare, pentru care a jucat timp de sapte sezoane. A ajuns in Ghencea in 1985 si a jucat pentru Steaua pana in 1989, perioada in care si-a castigat locul de legenda a clubului, cucerind, pe langa cele doua trofee europene, 4 titluri de campion al Romaniei si 3 Cupe ale Romaniei.

‘Clubul nostru ii ureaza celui care ne-a parasit pentru totdeauna sa inscrie cat mai multe goluri in meciurile pe care le va disputa in ceruri alaturi de alte legende ale Stelei care ne-au parasit de-a lungul anilor!’, se arata in comunicatul postat de FC Steaua.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.