Antrenorul principal Dumitru Dumitriu va pregăti echipa Steaua Bucureşti până la finalul anului, în urma demisiei directorului sportiv Mirel Rădoi, a anunţat, luni, campioana României pe pagina oficială a clubului.

Mirel Rădoi a demisionat de la conducerea echipei Steaua, el precizând că a luat această decizie cu o zi înaintea meciului cu Astra Giurgiu, pierdut duminică seară, cu scorul de 0-1, la Piteşti, în etapa a XIX-a a Ligii I.

Dumitriu va fi ajutat de secundul Nicolae Dică, de preparatorul fizic Ciprian Prună şi de antrenorul cu portarii Marius Popa.

Cei patru, care au fost colaboratorii lui Rădoi la Steaua, vor conduce gruparea patronată de Gigi Bacali în ultimele cinci meciuri din acest an.

Cu Rădoi pe bancă, Steaua a fost eliminată în turul al treilea al Ligii Campionilor şi în play-off-ul Ligii Europa, iar în campionat ocupă locul 4, cu 30 de puncte (opt victorii, şase egaluri şi cinci înfrângeri), la zece puncte de liderul clasamentului, Astra Giurgiu, după 19 etape. Steaua este calificată în semifinalele Cupei Ligii şi în sferturile de finală ale Cupei României.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.