Soarta echipei FC Caransebeş pare pecetluită. Gruparea din Seria a II-a a Ligii 2 a primit o nouă depunctare drastică din partea Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal şi îşi poate lua adio de la gândul de a mai participa în eşalonul secund.

Dupa cele 14 puncte luate acum 2 saptamani, acum FRF a mai dictat o depunctare de 18 puncte, decizie care inca nu este inca definitiva.

Litigiile pe care le au cu şapte foşti jucători i-a adus formaţiei din Caraş-Severin o depunctare de 18 puncte, alta faţă de cele primite până acum, de 14, respectiv 4 puncte. În plus, gugulanii au interzis şi dreptul de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar.

A aparut si o reactie din partea banatenilor, dupa aceasta noua pedeapsa: „Am luat act de această hotărâre a Comisiei de Disciplină pentru Soluţionarea Litigiilor. Am întreprins deja demersurile necesare pentru a introduce recurs la această decizie. Am luat legătura cu AFAN şi cu FRF. Urmează ca săptămâna viitoare să mă deplasez la Bucureşti pentru a participa la şedinţa Comisiei de Disciplină din data de 2 decembrie. Repet, nu e o decizie definitivă şi irevocabilă. Vom face toate demersurile pentru ca punctele câştigate pe teren să rămână în continuare în contul echipei şi să se regăsească în clasament. Comisiile abilitate trebuie să înţeleagă că suntem un club finanţat din bani publici şi nu putem respecta ad literram termenele acestor structuri, deoarece sumele necesare ne vin ca urmare a unor hotărâri de Consiliu Local, iar şedinţele au loc o singură dată pe lună. Sper să rezolvăm această problemă cât mai repede”, declara presedintele FC Caransebes, Dorin Micşa.

Sâmbătă, de la ora 11:00, FC Caransebeş joacă pe teren propriu cu rivala Metalul Reşiţa.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.