Pe 10 decembrie, Arena Națională va găzdui un turneu amical la care vor participa Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina.

„Ne simţim onoraţi că facem parte din acest triunghiular. Pentru că nu ţi se oferă prea des şansa de a vedea nume mari precum Borussia şi Fiorentina în acelaşi timp la Bucureşti. Sunt sigur că va fi o reuşită totală. Îmi pare rău că nu s-a putut organiza pe Giuleşti şi, din păcate, nici meciul cu Petrolul pe care îl vom disputa în campionat (n.r. – în 14 decembrie) nu îl vom putea disputa pe propriul stadion pentru că sunt anumite lucrări de schimbare a gazonului.

Dar eu sunt ferm convins că lumea va veni la acest turneu. Suporterii vor fi încântaţi să vadă atât Rapidul, cât şi echipele din Germania şi Italia. Sunt foarte multe similitudini între cele trei cluburi. Ştiţi foarte bine ataşamentul suporterilor fiecărui club în parte. Dacă aici avem ‘marele zid vişiniu’, la Dortmund avem ‘marele zid galben’, iar în Italia, Adi Mutu ştie mult mai bine decât mine, avem ‘marele zid viola’.

Sunt ferm convins că va fi o atmosferă frumoasă, vor fi meciuri bune, teste importante atât pentru noi, cât şi pentru celelalte două echipe şi ne bucurăm că ne aflăm printre invitaţi”, a spus Daniel Niculae, președintele clubului Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.