Dinamo și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în primul meci al grupei C din Cupa României Betano.

Dinamo a întrerupt perioada de secetă de 3 meciuri. Fundașul lateral Ionuț Amzăr a fost artizanul reușite, cu golul marcat în minutul 18 al disputei de pe Arena Națională. Formația lui Ovidiu Burcă nu s-a abătut de la planul tactic, a continuat să fie periculoasă, dar a fost suficientă o scăoare în defensivă. Bahassa a transformat un penalty în minutul 66 și a stabilit soarta partidei.

Clasamentul grupei C după primele meciuri jucate:

FOTO: Flashscore.ro
FOTO: Flashscore.ro

Concluziile lui Ovidiu Burcă:

„Am luat un gol stupid. Concluzia e că jocul nostru este în creștere. Rezultatul e foarte important pentru un antrenor, dar n upot să nu evidențiez progresul, chiar dacă azi am chimbat destu de mult echipa. Am avut ocazii, am fost echipa cu inițiativa. M-au mulțumit lucrurile, mai puțin când nu am fost foarte agresivi pe faza defensivă.

Am avut reacție. Am avut câteva ocazii, dar încă nu avem claritate ultimii metri de teren. Trebuie să fim mai liniștiți. Probabil îi apasă și pe ei că n-am câștigat de mult, dar trebuie să fim liniștiți, să avem un joc pozițional mai bun.

Faza cu Gurău? A intervenit VAR-ul, dar a fost un meci bun, plăcut pentru spectatori, cu multe ocazii. Nu am câștigat și lumea nu a plecat pe deplin mulțumită.

Eu cred că echipa s-a prezentat destul de bine. D-aia am și făcut și niște rotații. Ne dorim jucători proaspeți la Galați și cred că ne putem prezenta pe două fronturi. Va fi diferit cu Oțelul, dar va fi tot un public incadescent, cu un antrenor ambițios. Ei au câștigat la Craiova în ultima etapă. Avem o perioadă scurtă să-i analizăm, dar nu e un adversar nou, îl știm pe Dorinel„, a spus Ovidiu Burcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.