Fostul internațional italian Andrea Pirlo a disputat duminică ultimul meci din cariera sa, evoluând pentru echipa New York City FC în partida câștigată cu scorul de 2-0 în fața formației Columbus Crew, în manșa secundă a semifinalelor Conferinței de Est a Ligii profesioniste nord-americane de fotbal (MLS).

Pirlo a fost introdus în joc în minutul 90 de antrenorul Patrick Vieira și nu și-a putut ajuta prea mult echipa, care mai avea nevoie de un gol pentru calificarea în finala conferinței, după ce pierduse fără drept de apel meciul tur (1-4), în care italianul nu a evoluat.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, Pirlo a fost ovaționat după meci de cei 23.000 de spectatori spectatori prezenți în tribunele Yankee Stadium din New York.

În vârstă de 38 ani, Andrea Pirlo anunțase, în luna octombrie, că acesta este ultimul său sezon ca fotbalist profesionist.

Pirlo, care și-a început cariera la echipa Brescia, sub comanda lui Mircea Lucescu, a evoluat la cele mai prestigioase trei cluburi din Italia (Inter Milano, AC Milan, Juventus) și a câștigat de două ori Liga Campionilor în cursul carierei sale, precum și șase titluri de campion al Italiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.