Real Madrid a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor, desfăşurat în Emiratele Arabe Unite, după victoria obţinută, sâmbătă, la Abu Dhabi, cu scorul de 1-0, împotriva echipei braziliene Gremio, deţinătoarea Copei Libertadores.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Cristiano Ronaldo, în minutul 53, direct dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, pe care tot el o obţinuse. A fost al doilea gol înscris de internaţionalul portughez la această ediţie a Cupei Mondiale a Cluburilor şi al şaptelea, în total, Ronaldo fiind golgheterul all-time al competiţiei.

Real Madrid, care a mai câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor în 2014 şi 2016, a egalat-o pe FC Barcelona la numărul de trofee. Cele două mari cluburi spaniole sunt cele mai titrate echipe din această competiţie, scrie Mediafax.

Zidane a folosit 11-le ideal, echipă pe care a introdus-o şi în finala Ligii Campionilor de la Cardiff: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Isco (L. Vazquez 73′) – Benzema (Bale 80′), Ronaldo.

În meciul pentru locul 3, formaţia mexicană Pachuca, deţinătoarea Ligii Campionilor din zona CONCACAF, a învins, sâmbătă, cu scorul de 4-1, Al Jazira, reprezentanta ţării gazdă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.