Selecţionata României a ratat lamentabil calificarea la Campionatul European de fotbal Under-19 din 2018, marţi seara, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, după ce a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 2-1 (0-0) în ultimul meci din Grupa a 4-a a turului de elită.

Tricolorii antrenaţi de Adrian Boingiu aveau nevoie de un egal pentru a ajunge la turneul final, dar au scăpat printre degete calificarea, primind gol în prelungiri. Olimpiu Moruţan a reuşit să deschidă scorul în min. 77, dar şi-a scos tricoul pentru a sărbători reuşita şi a primit al doilea cartonaş galben lăsându-şi echipa în inferioritate numerică.

România, care învinsese Serbia cu 4-0 şi Suedia cu 2-1, a terminat meciul în nouă jucători, Robert Neciu fiind eliminat şi el pentru al doilea cartonaş galben (90+5).

România a evoluat în formula: Daniel Vlad – Denis Haruţ, Vladimir Screciu, Marco Dulca, Robert Neciu – Tudor Băluţă, Rareş Ştefan Lazăr (George Cristian Merloi, 88) – Olimpiu Moruţan, Vlad Dragomir (căpitan), Alexandru Măţan (Claudiu Micovschi, 63) – Andrei Sîntean (Robert Moldoveanu, 72).

Ucraina a ocupat primul loc în clasamentul final, cu 7 puncte.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.