Echipa Manchester City a doborât recordul de victorii într-un singur sezon din Premier League, precum şi recordul de puncte şi pe cel al numărului de goluri, după victoria cu 3-1 înregistrată în faţa formaţiei Brighton and Hove Albion, miercuri seara, într-o partidă restanţă contând pentru etapa a 31-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Graţie golurilor marcate de Danilo (16), Bernando Silva (34) şi Fernandinho (72), miercuri seara pe Etihad Stadium, „cetăţenii” au acumulat 31 de victorii, 97 de puncte şi 105 goluri de la debutul sezonului, depăşind astfel cele trei recorduri deţinute până în prezent de Chelsea Londra. Pentru oaspeţi a marcat Ulloa, în minutul 20.

Tot miercuri, Huddersfield Town, una dintre candidatele la retrogradare, a remizat pe terenul fostei campioane Chelsea Londra, scor 1-1, fiind sigură de menţinerea în prima ligă a fotbalului englez în sezonul viitor.

Manchester City, care are asigurat titlul de campioană a Angliei în acest sezon, are un avans de 20 de puncte faţă de rivala Manchester United, ocupanta locului secund în clasament, care va juca joi, în deplasare, cu West Ham United.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.