AC Milan va putea juca în ediţia 2018/2019 a Europa League, după ce a Tribunalul de Arbitraj Sport (TAS) i-a admis parţial apelul împotriva sancţiunii dictate de UEFA pentru încălcarea fair play-ului financiar, relatează agenţiile de presă.

TAS a confirmat că AC Milan nu a reuşit să îndeplinească criteriile fair play-ului financiar între iulie 2014 şi iunie 2017, dar a anulat suspendarea din cupele europene şi a solicitat ca UEFA să reanalizeze cazul şi să ia ”o măsură disciplinară proporţionată”.

Prin hotărârea finală luată de UEFA, după deciziile emise în decembrie şi în mai, nu s-a încheiat un acord voluntar cu clubul italian, care obţinuse direct calificarea în Europa League datorită locului 6 ocupat în Serie A. Locul lui AC Milan în Europa League urma să fie luat de Fiorentina, locul 8 în Serie A, scrie Agerpres.

Comisia de control financiar a UEFA şi-a exprimat incertitudinea asupra capacităţii clubului AC Milan de a-şi refinanţa împrumuturi în valoare de 380 milioane euro, ce trebuie plătite până la finele anului 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.