Viitorul U19 a pierdut primul meci din dubla cu Dinamo Zagreb U19, din cadrul UEFA Youth League. Croaţii s-au impus cu scorul de 1-0 pe stadionul fostei campioane a României, prin golul marcat de Marijo Cuze în minutul 37.

Acesta a profitat de o gafă a portarului Paul Şerban (17 ani), care nu a putut reţine o minge trimisă cu capul de atacantul croat şi a scăpat-o în propria poartă. Antrenorul Cristian Cămui l-a titularizat pe vărul Simonei Halep, Dimciu Halep (18 ani), care a evoluat pe tot parcursul partidei. Trei jucători de la prima echipă a Viitorului au fost trimişi la reprezentativa U19 pentru această partidă: Alexandru Măţan, Robert Boboc şi Robert Ghiţă. Pe final şi-a făcut apariţia pe teren şi fiul Ruxandrei Dragomir, Filip Ilie, cel care în trecut a evoluat şi pentru grupele de juniori ale lui Bayern Munchen, scrie Mediafax.

În cazul în care Viitorul va reuşi să întoarcă rezultatul în returul din Croaţia, aceştia vor întâlni câştigătoarea dintre FC Astana U19 (Kazakhstan) şi Vllaznia U19 (Albania).

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here