FC Barcelona a învins-o fără drept de apel, cu scorul de 5-1, pe „eterna rivală „Real Madrid, în marele derby al fotbalului spaniol, „El Clasico”, disputat duminică pe stadionul Camp Nou, în cadrul etapei a 10-a din Primera Division.

Chiar şi fără starul Lionel Messi (accidentat), Barca a dominat cu autoritate întâlnirea, impunându-se prin tripla uruguayanului Luis Suarez (30 – din penalty, 75, 83) şi reuşitele lui Philippe Coutinho (11) şi Arturo Vidal (87). Golul de onoare al madrilenilor a fost reuşit de Marcelo (50).

Presa spaniolă anunţă că în urma acestui eşec, antrenorul lui Real Madrid, Julen Lopetegui, al cărui scaun se clătina oricum după începutul slab de sezon, urmează să fie demis din funcţie, scrie Agerpres.

FC Barcelona şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului în urma acestui succes, în timp ce Real Madrid a ajuns pe poziţia a noua, la şapte puncte în spatele rivalei catalane, după ce în vară s-a despărţit cu multă uşurinţă de cel mai bun marcator din istoria sa, portughezul Cristiano Ronaldo, plecat la Juventus Torino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.