Florin Andone, Constantin Budescu și Ciprian Tătărușanu sunt cei trei jucători nominalizați la titlul de cel mai bun fotbalist al anului 2017 în cadrul Galei Fotbalului Românesc, organizată pe 4 decembrie, de Clubul Sportiv al Jurnaliștilor din România.

A 19-a ediție a Galei Fotbalului Românesc va avea loc la Soiree Exclusive Venue din Pipera, în cadrul Bucharest Fashion Week (1-5 decembrie), pe 4 decembrie, de la ora 20,00.

Gala Fotbalului Românesc, a cărei primă ediție s-a desfășurat în 1999, i-a onorat, în timp, pe cei mai importanți reprezentanți ai fotbalului românesc, dar și pe mari campioni din alte sporturi. Cel mai important trofeu, cel de fotbalistul anului, a fost câștigat de-a lungul timpului de nume ca Gică Hagi, Cosmin Contra, Cristian Chivu, Adrian Mutu, Răzvan Raț, Cristian Săpunaru, Gabriel Torje, Lucian Sânmărtean și Denis Alibec.

La Gala Fotbalului Românesc 2017 se vor acorda și premii de excelență, pentru întreaga activitate în fotbal, pentru dezvoltarea sportului, precum și alte premii speciale.

Și jurnaliștii vor fi premiați, pentru cel mai bun comentator al anului, cea mai bună emisiune sportivă, urmând a se acorda și un premiu special pentru jurnalism.

Evenimentul va cuprinde mai multe momente artistice, prezentări de modă și concursul Miss România 2017.

Cel mai bun fotbalist al anului 2016 a fost desemnat Denis Alibec.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.