Rapid a câștigat derby-ul cu FCSB, scor 1-0, în etapa cu numărul 5 din Liga 1. 

Rapid a câștigat derby-ul cu FCSB, datorită unui autogol al brazilianului Vinicius. Reușita a venit în prima repriză, dar defensiva giuleștenilor a fost de netrecut. Partida s-a jucat într-o atmosferă incendiară pe Arena Națională, în fața a peste 30.000 de spectatori.

Rapid, start istoric de sezon

Pentru prima dată în istoria clubului, Rapid nu a încasat gol în primele 5 runde ale unui sezon. Giuleștenii ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 13 puncte din 15 posibile și un golavaraj de 5-0. Doar campioana en-titre CFR Cluj stă mai bine, cu 15 puncte.

„A fost o victorie importantă, muncită. Mă simt foarte bine. Cred că orice rapidist se simte ca în al nouălea cer după o victorie asupra Stelei (n.r. FCSB-ului). Trebuie să ne bucurăm, iar săptămâna viitoare să pregătim următorul meci. Campionatul este destul de lung. E foarte important că nu am primit niciun gol după cinci meciuri și că nu am cunoscut înfrângerea. Mă bucur că am putut să le oferim rapidiștilor încă o seară frumoasă. Le mulțumesc că au umplut Arena Națională. Va fi foarte greu să ne bată cineva”, a spus Daniel Niculae, după victoria cu FCSB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.