Liga Profesionistă de Fotbal și Superbet au bătut palma pentru un parteneriat de anvergură, valabil cel puțin pentru următoarele două sezoane. Liga 1 devine astfel SuperLiga și are un motto clar: „Hai să fim superfotbal!”.

Ediția cu numărul 105 a primului eșalon fotbalistic debutează vineri, 15 iulie. SuperLiga, noua denumire oficială a competiției, pregătește mai multe surprize ca niciodată.

SuperLiga, în direct pe Superbet

Meciurile sezonului 2022/2023 vor fi transmise în continuare pe canalele Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport. Noul parteneriat aduce însă și o surpriză pentru utilizatorii Superbet. Toate meciurile SuperLigii vor fi transmise liveVIDEO pe platformă, în exclusivitate pentru zona de betting din România.

Programul primei etape din SuperLigă
Programul primei etape din SuperLigă

Promoții speciale pregătite de Superbet

Superbet cinstește noul parteneriat cu o serie de campanii cu premii, concursuri cu pronosticuri, quizuri, dar și alte surprize ce vor fi dezvăluite pe parcursul sezonului.

Ele se vor desfășura în cele 13 orașe cu reprezentante în SuperLigă: Arad, Botoșani, București, Constanța, Cluj, Craiova, Mioveni, Pitești, Ploiești, Târgoviște, Sibiu, Sfântu Gheorghe, Voluntari, dar și la nivel național, în agențiile stradale și pe platforma online.

Superbet, principalul partener al fotbalului românesc

Johnny Hartnett, CEO Superbet, a vorbit despre noul parteneriat din fotbalul românesc: „Suntem mândri că devenim partenerul principal pentru divizia de elită a fotbalului românesc. Pentru noi, acest parteneriat e o potrivire perfectă: suntem liderul din industria noastră și avem o tradiție îndelungată în ceea ce privește parteneriatele cu fotbalul și alte sporturi. Vedem ca pe o evoluție firească acest proiect în care ne alăturăm celei mai valoroase competiții, pentru fanii sportului. 

Suntem uniți pentru a crea noi experiențe unice și conținut de calitate pentru iubitorii fotbalului din România și de a desfășura împreună acțiuni sociale. Suntem entuziasmați pentru că vom lucra alături de toți cei implicați în prima ligă (echipe, oficiali, parteneri, fani) și confirmăm atașamentul nostru pe termen lung, pentru sportul românesc și societate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.