CFR Cluj a învins-o pe FCSB, scor 1-0, într-o restanță din runda cu numărul 9 a Superligii României. 

Unicul gol al partidei de pe Arena Națională a fost marcat de Rangelo Janga în minutul 69. Atacantul din Curacao a fost atent la o minge respinsă în față de Andrei Vlad.

CFR Cluj pune capăt seriei de 5 victorii consecutive a rivalei FCSB și ajunge la 44 de puncte. A egalat liderul Farul. Trupa lui Mihai Pintilii este pe 4, cu 35 de puncte.

Ce a spus Dan Petrescu după victoria cu FCSB

„E o victorie meritată, în opinia mea, o victorie muncită. Timp de 70 de minute, nu-mi amintesc vreo ocazie notabilă a FCSB-ului. E o victorie fantastică, mai ales că vine înaintea pauzei competiționale.

Am început mai bine repriza a doua, apoi am marcat. Dacă eram mai atenți, puteam face 2-0 pe contraatac. Dar cel mai important e rezultatul. Deac a jucat bine, am avut și două ocazii din loviturile libere bătute de el. A fost inspirație, mi se mai întâmplă și mie să am inspirație (n.r. – despre decizia de a-l înlocui pe liderul Cipri Deac)

Cei care comentează și sunt specialiști să facă o analiză! Echipa a câștigat, restul nu mai contează. Am făcut o repriză secundă foarte bună. Eu fac analizele mele, ei pe ale lor. (…) Peste tot comentează specialiștii, de asta sunt angajați. Mi-a fost teamă după meciul de la Botoșani, stăteam puțin mai prost cu moralul. E un succes frumos, dar pe care trebuie să-l legăm cu o victorie marți (n.r. – împotriva lui Hermannstadt)”, a spus Petrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.