Farul Constanța a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-0, în runda cu numărul 28 din Superliga României.

Liderul Farul a făcut cea mai bună repriză a sezonului în fața lui Sepsi. Trupa pregătită de Cristiano Bergodi nu a reușit să își creeze nicio ocazie de gol în prima parte. În schimb, pentru constănțeni au punctat Tudor Băluță și Adrian Mazilu.

Gică Hagi, încântat de prestația din meciul cu Sepsi

„Jucătorii au făcut un meci extraordinar. Cred că și noi, staff-ul, am ales tactica care trebuia. S-a văzut că în a doua repriză am cedat puțin, am coborât 2-3 metri în spate. Dar tot ce am lucrat am pus în aplicare.

N-am fost noi în partea secundă. Când îi dai adversarului timp să gândească, devine bun. Mai ales că Sepsi joacă un fotbal bun, cu mișcare în teren, jucători buni. Trebuia să îi punem în criză de spațiu și timp.

Mazilu e pe drumul bun, e un băiat foarte serios, foarte talentat. Ușor, ușor se adaptează la ritmul primei ligi. Iese în evidență pentru că marchează, îi place goluil. Are dribling, viteză, vede poarta. Așa o vede și Denis Alibec. El și Louis Munteanu au făcut o treabă bună în prima repriză, au scos multe lucruri bune. Sunt mulțumit!

Ne plac jucătorii polivalenți, ne plac jucătorii care se apără bine, avem mult talent, cu multe calități. De 4 meciuri nu am luat gol. Se vorbește foarte puțin despre Aioani! Am văzut că s-au făcut statistici despre portari, el nu e. Eu cred că e cel mai bun!”, a spus Gică Hagi la Orange Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.