• Florin Iacob va pleca, foarte probabil, la vară, de la UTA Arad

După patru ani, aventura portarului Florin Iacob la UTA se apropie de final. Contractul fotbalistului de 30 de ani cu formația din vestul țării va expira la finalul lunii iunie, iar șansele de prelungire sunt minime.

„UTA, pentru mine, a fost, este și va rămâne un club special, pe care îl voi purta mereu în suflet! Mi-a oferit multe ca sportiv și ca om, cred că și eu am dat tot ce am avut mai bun de oferit! Sunt mândru de ceea ce am reușit în acești patru ani! Din vară, contractul meu expiră și mă gândesc ce voi face în continuare!”, a declarat goalkeeperul.

„Pensionarul” a fost junior la FC Brașov, echipă pentru care a debutat la seniori, în Liga 1. A mai evoluat la Unirea Tărlungeni, Concordia Chiajna, Sportul Snagov și UTA Arad. La „Bătrâna Doamnă” a ajuns în 2019, iar după un an a promovat în Liga 1, adunând nu mai puțin de 106 meciuri în patru sezoane în alb-roșu.

În 2023, Florin Iacob a apărat doar de trei ori poarta UTA-ei, ultima apariție fiind cea din partida cu Chindia, pe 3 februarie, 2-1 pentru târgovișteni.

FOTO UTA Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.