CSA Steaua a obținut promovarea în Liga 2. „Militarii” au trecut în finala barajului de CS Afumați, scor 2-0 în tur și 2-1 la retur. 

Investițiile au dat roade la CSA Steaua, iar formația antrenată de Daniel Oprița a defilat spre liga secundă. Steliștii au câștigat la pas seria din Liga 3, au trecut de Mostiștea Ulmu în semifinala barajului, iar acum au dispus și de CS Afumați, într-un retur desfășurat pe o ploaie infernală.

A fost un meci greu, terenul a fost greu, a plouat tare. Băieții și-au făcut treaba, au avut atitudine. În meciurile astea există presiune, trebuie să îi înțelegem, nu puteau juca cu dezinvoltură. Presiunea a fost foarte mare. Când am văzut câți suporteri ne-au așteptat înaintea meciului, mi-au dat lacrimile.

  • Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

 

Cum va arăta următorul sezon de Liga 2

Dacia Unirea Brăila a fost la rândul ei implicată într-un baraj interesant, împotriva rivalei locale Oțelul Galați. Formația antrenată de Florentin Petre a câștigat returul, disputat pe stadionul din Însurăței, scor 1-0, după ce remizase 1-1 în tur.

Orașul Brașov va avea și el, după mulți ani, o echipă în liga secundă. Corona Brașov a eliminat-o în barajul decisiv pe Vedița Colonești. Celelalte două promovate sunt Unirea Dej și Viitorul Șelimbăr. 

Singurele necunoscute în privința următorului sezon de Liga 2 vor fi tranșate săptămâna aceasta, în meciurile de baraj pentru Liga 1. CS Mioveni și Hermannstadt au remizat în tur, scor 0-0, iar FC Voluntari a luat un avantaj important în fața Dunării Călărași, după victoria 2-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.