Steaua și Metaloglobus vor disputa un meci amical miercuri, 21 iulie, de la ora 18:00. 

Steaua și Metaloglobus, singurele reprezentante ale Bucureștiului în Liga 2, au intrat pe ultima sută de metri înaintea startului noului sezon, programat la începutul lunii august. Miercuri, cele două se vor înfrunta într-un meci test.

Steaua – Metaloglobus, amical înaintea noului sezon de Liga 2

Metaloglobus revine din cantonamentul montan desfășurat la Brașov, acolo unde au învins altă rivala din liga secundă, pe Unirea Slobozia. De cealaltă parte, Steaua a câștigat categoric meciul amical disputat sâmbătă împotriva celor de la CS Afumați, echipă din al treilea eșalon.

„Militarii” s-au impus cu 4-0. Bogdan Chipirliu a marcat o dublă în minutele 11 și 59. Celelalte reușite au fost semnate de Florin Răsdan și de Rareș Enecanu.

Steaua și Metaloglobus așteaptă programul din Liga 2

Luni, 19 iulie, va avea loc tragerea la sorți a programului urmărotului sezon. Steaua și Metaloglobus își vor adversarele. Sezonul 2021/2022 din liga secundă va avea următorul format competițional:

  • Echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiției, play-off sau play-out.
  • primele 6 clasate la finalul sezonului regular își vor disputa locurile de promovare într-un play-off. De această dată, partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie.
  • la finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.
  • echipele de pe locurile 7-20 la finalul sezonului regular vor fi repartizate în două serii de play-out, disputând doar un tur de 7 etape, care va asigura încă şase meciuri pentru fiecare echipă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.