Concordia Chiajna a câștigat meciul amical disputat sâmbătă în compania lui Dinamo, scor 1-0.

Formațiile din al doilea eșalon au reluat pregătirea în vederea noului sezon care bate la ușă. Concordia și Dinamo, două dintre pretendentele la promovarea în primul eșalon, au disputat un meci test pe sinteticul de la Chiajna. Gazdele s-au impus cu 1-0, datorită reușitei semnate de Llullaku în minutul 32.

„Câinii” l-au avut pe bancă astăzi pe secundul Iulian Mihăiescu. Iată formulele folosite de el:

Dinamo în repriza a doua: Fara – Moura, Patriche, Giafer, Demici – Ivanov, Țone G. Crețu, Bani (cpt), V. Lazăr – Dinu Daniel

Dinamo în prima repriză: Eșanu – Buleică, Ehmann, Dudea, Amzăr – N. Roșu, Cl. Stan – Bordușanu (cpt), Gavrilă, An. Florescu – C. Măgureanu

Zicu o vrea pe Dinamo în lupta pentru promovare

Ianis Zicu, fostul mijlocaș al „câinilor”, actualmente antrenorul Concordiei, speră ca cele două adversare să promoveze la braț.

„Am întâlnit un adversar bun, care are în componența lotului jucători cu multă experiență în Liga 1. Într-adevăr, au problemele lor după retrogradare.

Sper să-și rezolve aceste probleme, e important ca fotbalul românesc să aibă o echipă care să reușească să se bată pentru promovare. E o situație delicată, cei de acolo sunt pentru prima oară în Liga 2”, a spus Ianis Zicu, la interviurile acordate la finalul testului de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.