Selecționerul Edward Iordănescu a prefațat meciurile care naționala României le va juca în luna iunie în preliminariile Euro 2024, cu Elveția și Kosovo. 

„Este ce mai grea acțiune, din anumite puncte de vedere. Sunt factori externi care ne afectează munca și activitatea. E final de sezon, încărcătură multă, unii băieți au probleme la nivel de cluburi, nu avem multe obiective realizate la nivel de cluburi. Sunt mulți care nu își cunosc viitorul, nu știu unde vor fi sezonul următor.

Lucrurile astea apasă, dar e datoria noastră să-i capacităm, să-i mobilizăm. Să-i facem să înțeleagă că trebuie să pună totul la o parte și să se concentreze sută la sută pe această acțiune, care poate să fie extrem de importantă în ceea ce înseamnă procesul calificării.

Toți acești factori extreni ne provoacă și pe noi ca staff, să facem tot ce ține de noi, să adunăm echipa din toate punctele de vedere, mental, emoțional. Atunci gradul de concentrare va fi unul mare și automat și gradul de asimilare”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Ce meciuri urmează pentru România:

  • Kosovo – România are loc pe 16 iunie, de la 21:45. Va fi la TV pe Antena 1
  • Elveția – România se joacă pe 19 iunie, de la 21:45. Va fi la TV pe Prima TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.