România a debutat cu o victorie entuziasmantă la Euro 2024. „Tricolorii” pregătiți de Edi Iordănescu au trecut cu 3-0 de Ucraina și sunt liderii grupei E după prima rundă. 

România era văzută de specialiști cu șansa secundă în fața Ucrainei. Dar cei 40.000 de suporteri „tricolori” de la Munchen aveau alte planuri. I-au dat curaj lui Nicolae Stanciu, iar căpitanul a deschis scorul cu cel mai frumos gol din turneu.

Răzvan Marin și Denis Drăguș și-au trecut numele pe lista marcatorilor după pauză, iar România a obținut cea mai clară victorie din istoria participărilor la turneele finale.

„Tricolorii” s-au instalat pe primul loc în grupa E de la Euro 2024. În celălalt meci, Slovacia a trecut cu 1-0 de favorita Belgia.

Edi Iordănescu: „Suntem generația de suflet!”

„Am o rugăminte pentru voi, nu numiți această națională în niciun fel! Nu Generația de Aur, nu altfel. Asta e o generație de suflet pentru mine. Sunt sigur că mulți au mai pus suflet în trecut pentru România, dar nu ca această generație.

Trebuie să fie generația de suflet din istoria naționalei. A fost victoria generației de suflet!”, a declarat Edi Iordănescu, în conferința de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.