Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă clar de formaţia Rusiei, cu scorul de 30-25 (17-15), miercuri, la Togliatti, într-un meci din Grupa a 4-a a preliminariilor Campionatului European din 2018.

Tricolorele au fost conduse de la un capăt la altul al meciului şi s-au ridicat în puţine momente la nivelul adversarelor.

În prima repriză, Rusia a condus şi la şase goluri, cu 14-8 (19), dar la pauză gazdele aveau doar două goluri în plus, 17-15, după o revenire consistentă a echipei noastre, antrenată de spaniolul Ambros Martin, scrie Agerpres.

Daria Dmitrieva a fost de neoprit, fiind cea mai bună marcatoare a Rusiei, defensiva noastră negăsind aproape niciodată cheia blocării sale, în timp ce din echipa României s-a remarcat Cristina Neagu.

Rusia a câştigat cu 30-25, dar România, care a ratat două aruncări de la 7 metri, nu a reuşit să înscrie în unele momente nici când a avut două jucătoare în plus (6 la 4).

Echipele de start:

Rusia: Kalinina, Trusova – portari; Kuznetsova, Matlashova, Dmitrieva, Gariaeva, Samokhina, Makeeva, Vedekhina, Sabirova, Managarova, Maslova, Frolova, Snopova, Barkalova, Makina.

România: Dedu, Dumanska – portari; Udriştioiu, Pristăviţa, Buceschi, Neagu, Laslo, A.M. Popa, Ardean, L. Popa, Pintea, Băcăoanu, Zamfirescu, Bazaliu, Chiper, Dragut.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.