Antrenorul suedez Per Johansson (CSM Bucureşti) a declarat după semifinala pierdută cu Gyori Audi ETO KC (20-26) că echipa şi-a pierdut încrederea după ce a ratat câteva situaţii favorabile la 16-16 şi le-a reproşat jucătoarelor că nu au declanşat mai multe acţiuni de contraatac.

La 16-16, CSM Bucureşti a ratat două atacuri şi Gyor s-a desprins iar, la 18-16, după care Cristina Neagu a ratat un 7 metri, iar Nathalie Hagman a ratat de pe semicerc. Din acel moment echipa maghiară s-a detaşat decisiv la 20-16 şi a menţinut apoi o marjă liniştitoare până la final.

”La începutul meciului am jucat foarte lent, departe de poartă, la 10 m. Am lăsat Gyor să ne înscrie câteva goluri uşoară în apărare. Dar am fost destul de mulţumit de apărare, care ne-a salvat în prima repriză. Apoi după pauză am revenit cu mai multă putere şi energie bună, cu o cursivitate mai bună şi am ajuns la 16-16. Am prins încredere, dar apoi am ratat câteva ocazii clare, care trebuiau să fie goluri şi ne-am pierdut din nou încrederea. Nu am respectat sistemul de joc. Meciul a fost echilibrat o perioadă, am continuat să ne creăm şanse, dar apoi nu am mai reuşit să ne creăm oportunităţi. Asta pentru că am renunţat prea devreme la sistemul nostru”

Suedezul a adăugat că echipa nu şi-a păstrat consistenţa când a reuşit să egaleze scorul: ”Am avut încredere în toată această perioadă, dar nu am jucat în sistemul pe care l-am decis. Diferenţa dintre cele două echipe este că Gyor a continuat să fie disciplinată şi să joace la fel, în timp ce noi am schimbat mai multe sisteme, am făcut prea multe salturi, am intrat prea mult în interior, nu am arătat încredere. Am încercat să rezolv asta, dar am avut la dispoziţie doar 7 săptămâni, Dar aveam nevoie de contraatac pentru că Gyor joacă foarte compact în apărare şi puteam declanşa contraatacul de câteva ori, care ne-ar fi adus goluri uşoare, dar nu a funcţionat”, declara Per, conform Agerpres.

CSM Bucureşti va juca duminică pentru medaliile de bronz cu învinsa din semifinala Vardar HC – Rostov pe Don. Meciul pentru locul al treilea va avea loc duminică, de la ora 16,15. În 2016, CSM Bucureşti a cucerit trofeul, iar în 2017 a obţinut medaliile de bronz.

Foto: sportpictures.eu

1 COMENTARIU

  1. Explicații de doi lei…fapte nu vorbe, rezultate pe măsura salariului și mai ales a valorii pe care cel puțin așa credeam că o aveți… dezamăgitor, umilitor, in primul rând pt voi iar apoi pt noi, cei care v am acordat încredere!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.