Dinamo Bucureşti a învins echipa elveţiană Wacker Thun cu scorul de 35-34 (19-14), miercuri seara, în Sala Dinamo, într-un meci din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin.

După un început ezitant, în care oaspeţii au condus la unu-două şi chiar patru goluri, 5-9 (11), Dinamo a întors scorul şi s-a desprins la 16-12 (24), intrând la pauză cu un avantaj de cinci goluri, 19-14.

În repriza secundă, Wacker Thun nu a reuşit să se apropie la mai puţin de două goluri pe tabelă, dar a cedat la un singur gol, 34-35.

Tunisianul Amine Bannour, cu 9 goluri, a fost cel mai bun jucător dinamovist. Pentru echipa antrenată de Constantin Ştefan au mai marcat Nicuşor Negru 6 goluri, Kamel Alouini 5 goluri, Vitali Komogorov 4, Muhamed Zulfic 3, Seyed Mousavi 3, Răzvan Gavriloaia 2, Andras Szasz 1, Ciprian Şandru 1, Florin Acatrinei 1, scrie Agerpres.

În clasamentul Grupei D, Orlen Wisla Plock ocupă primul loc, cu 4 puncte (2 jocuri), urmată de Dinamo, 4 p (3 j), Abanca Ademar Leon, 3 p (2 j), Riihimaen Cocks, 2 p (2 j), Wacker Thun, 1 p (3 j), Elverum Handball, 0 p (2 j).

Dinamo va juca următorul meci pe 3 octombrie, în deplasare, cu campioana Finlandei, Riihimaen Cocks.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here