Dinamo Bucureşti a învins echipa finlandeză Riihimaen Cocks cu scorul de 24-22 (13-12), miercuri seara, în Şoseaua Ştefan cel Mare, în Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Campioana României a reuşit o victorie importantă în lupta sa pentru calificarea în play-off, în penultimul său meci din grupă. Dinamo a condus de doar două ori la diferenţă de trei goluri, 9-6 şi 10-7, în prima repriză, iar finlandezii au avut o singură dată avantaj, 3-2. În rest, Dinamo s-a aflat la cârmă, conducând la un gol sau două. Deşi gazdele au avut multe oportunităţi de a se desprinde pe tabelă, nu au reuşit acest lucru.

Pentru Dinamo au marcat Hugo Descat 7 goluri, Vitali Komogorov 6, Kamel Alouini 5, Răzvan Gavriloaia 3, Nicuşor Negru 2, Andras Szasz 1.

În clasament, înaintea celorlalte partide din penultima rundă, Orlen Wisla Plock ocupă primul loc, cu 12 puncte, urmată de Dinamo, 12 puncte, Abanca Ademar Leon, 11 puncte, Elverum Handball, 10 puncte, Riihimaen Cocks, 4 puncte, Wacker Thun, 1 punct. Primele două clasate se califică în play-off.

Dinamo va juca ultimul său meci din grupă în data de 29 noiembrie, în deplasare, cu formaţia elveţiană Wacker Thun.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.