Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Dragan Djukic, a declarat, joi, înaintea meciului din deplasare cu Gyori Audi ETO KC, din grupa principală a Ligii Campionilor, că jucătoarele Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, ambele accidentate, sunt pierderi mari, dar nu se plânge pentru că celelalte eleve ale sale vor da totul pentru victorie.

„Vom juca fără Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic… nu cred că vreun club a suferit pierderi mai mari decât noi după Campionatul European. Dar nu ne plângem, ne pregătim şi încercăm să dăm totul. Nu va fi uşor să le înlocuim, dar vom încerca să jucăm mai colectiv, să găsim alte soluţii în atac. Dumnezeu ne-a provocat şi trebuie să găsim soluţii. Cristina a fost aici la antrenamentul de ieri pentru că ştie cât de important e acest meci cu Gyor pentru noi, mai ales în absenţa ei. A venit ca să ne arate susţinerea ei, bineînţeles. Claudia Constantinescu de abia a venit la noi, aşa că nu vreau să punem acum prea multă presiune pe ea”, a spus antrenorul.

Antrenorul nu consideră că partida de sâmbătă va fi mai uşoară având în vedere că de la Gyor va lipsi Eduarda Amorim Taleska. „Să fie mai uşor? Nu cred, pentru că Gyor are alte 16 jucătoare excepţionale. Au un lot mare, Amorim este o jucătoare importantă, însă acum o au şi pe Crina Pintea”, a precizat el, conform Agerpres.

Referitor la faptul că Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovic vor pleca la vară, când le va expira contractul cu CSM Bucureşti, la Buducnost, Dragan Djukic a afirmat: „Asta este viaţa. Au primit oferte importante de la Buducnost, dar nu e vorba numai despre asta. Pentru că prin transferul acolo vor avea posibilitatea de a se pregăti pentru Jocurile Olimpice. Iar pentru toată lumea Jocurile Olimpice sunt foarte importante. Dar aşa cum le ştiu eu, Jovanka şi Majda vor lupta până la ultima suflare pentru CSM Bucureşti. De aceea nu sunt îngrijorat şi le urez mult succes pe viitor”.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20,30, în deplasare, formaţia Gyori Audi ETO KC, în prima partidă din cadrul grupelor principale ale Ligii Campionilor.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.