CSM Bucureşti a fost învinsă categoric de formaţia maghiară Gyori Audi ETO KC, cu scorul de 36-27 (22-15), sâmbătă, în deplasare, în primul meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Deţinătoarea trofeului, care a avut în pivotul român Crina Pintea cea mai bună jucătoare de pe teren, cu 9 goluri, s-a impus fără probleme în faţa campioanei României, după o primă repriză excelentă, în care a marcat nu mai puţin de 22 de goluri.

CSMB, care nu poate conta până la finalul sezonului pe Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, ambele accidentate, a făcut un joc slab de apărare, dar a reuşit să echilibreze disputa după pauză, fără a pune în pericol victoria gazdelor, de la care au lipsit piese de bază precum Eduarda Amorim, Nora Mork sau Anita Gorbicz, scrie Agerpres.

Pentru CSM au înscris Andrea Lekic 8 goluri, Jovanka Radicevic 6, Elizabeth Omoregie 4, Barbara Lazovic 3, Dragana Cvijic 2, Iulia Curea 1, Oana Manea 1, Majda Mehmedovic 1, Nathalie Hagman 1.

Golurile formaţiei gazdă au fost reuşite de Crina Pintea 9, Jana Knedlikova 5, Csenge Fodor 5, Cornelia Nycke Groot 5, Stine Oftedal 3, Veronica Kristiansen 3, Zsuzsanna Tomori 2, Anne Mette Hansen 2, Sara Afentaler 1, Kari Brattset 1.

În clasament, pe primul loc se află Gyori Audi ETO KC, 10 puncte, urmată de Vipers Kristiansand, 6 puncte, CSM Bucureşti, 6 puncte, RK Krim Mercator, 3 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria, 2 puncte, Thiringer HC, 1 punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.