SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut partida cu Odense, din Champions League

0

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut și al doilea meci din grupele Ligii Campionilor, 21-30 (10-13) cu Odense, disputat pe teren propriu. Vâlcencele au în față un meci foarte dificil săptămâna viitoare, la Moscova, cu CSKA.

Fără Liscevic și Gonzalez, ambele depistate pozitiv cu COVID-19 săptămâna aceasta, SCM Râmnicu Vâlcea a arătat un handbal de calitate doar sporadic. Odense a controlat meciul aproape în permanență, a condus cu 9-5 în minutul 18, însă Vâlcea a revenit și a egalat la 9. Au fost singurele momente în care reprezentanta României a pus probleme lui Odense, pentru că până la pauză danezele s-au desprins la 13-10. S-a evidențiat Marta Batinovic, cu 9 intervenții – 41% procentaj.

Partea a doua a aparținut lui Odense în totalitate. Atacul vâlcencelor nu a funcționat, Reinhardt s-a achitat bine de sarcini, iar scorul a căpătat proporții. S-a ajuns la +11 pe final, dar tabela s-a oprit la 21-30. De remarcat debutul Sarei Rus, care a și apărat o minge, în fața lui Hojlund.

SCM Râmnicu Vâlcea-Odense Handbold 21-30 (10-13)
SCM Râmnicu Vâlcea: Ciucă, Batinovic (12 intervenții), Rus (o intervenție) (portari), Fernandez 6 goluri, Elghaoui 5, Norgaard 4, Trifunovic 3, Nikolic 2, Minevskaja 1, Aardahl, Dăscălete, Lopez, Florica, Glibko, Marin, Stamin
Odense: Reinhardt (15 intervenții), Wester (portari), Kyndboel 7 goluri, Abbingh 5, Quintino 4, Iversen 4, Groot 4, Aambakk 2, Hageso 2, De La Cour 1, Hojlund 1, Johansen, Larsen, Hald, Ikehara, Wallen
Aruncări de la 7m: 5/3, respectiv 3/3
Eliminări: Aardahl, Trifunovic, Lopez, respectiv Aambakk, Kyndboel, Quintino, Groot, Hojlund, Wallen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.