Astazi a avut loc reunirea loturilor de handbal ale CSM Bucuresti, club care a castigat campionatul la fete si a terminat pe locul 2 la masculin.

La primul antrenament dupa sarbatorirea titlului, presedintele clubului, Costel Caliman, a declarat cu zambetul pe buze ca pe plan intern „va fi o lupta grea pentru locurile 2-4, insa noi nu vom avea niciun amestec, pentru ca vom castiga campionatul la pas. Obiectivul nostru principal este sa ajungem in semifinalele Champions League. Ne dorim sa treaca si Baia Mare de grupe si sa le intalnim in fazele superioare”

Lotul fetelor nu era complet, jucatoarle din Brazilia primind invoire inca o saptamana, insa au fost prezente noile achizitii Aurelia Bradeanu, Isabelle Gullden, Maria Fisker, Line Jorgensen si portarul Jelena Grubisic. Conform spuselor presedintelui, cu aceste achizitii campania de transferuri si-a indeplinit obiectivele.

Pana la meciul de supercupa de pe 19 August, elevele lui Mette Klit si Adi Vasile se vor antrena in capitala si vor efectua si un cantonament la munte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.