Astazi s-a consemnat debutul celor de la CSM Bucuresti in runda a doua de calificare pentru Cupa EHF. „Tigrii” au jucat in sala polivalenta, in fata a 1500 de spectatori pe care nu i-au dezamagit, invingand cu 28-24, la pauza 13-12, pe austriecii de la Bregenz Handball.

Disputa a fost una foarte echilibrata, iar la finalul acesteia, antrenorul oaspetilor, Robert Helin, s-a declarat multumit de faptul ca au pierdut doar la 4 goluri si s-a aratat increzator in sansele de calificare ale austriecilor.

De cealalta parte, antrenorul CSM-ului Zvonko Sundovski, este multumit de victorie si mizeaza pe motivatia echipei pentru meciul din retur. Cei mai buni marcatori pentru CSM au fost Andrei Negru si Javier Humet, ambii cu cate 6 goluri. Returul va avea loc la Bregenz pe 17 octombrie.

In sala Dinamo a avut loc returul meciului dintre DINAMO si Dionidis Argou, turul disputandu-se ieri 26-21 pentru romani. De aceasta data, „cainii” nu au mai avut mila de adversari si i-au infrant categoric, 35-20, cu 17-8 la pauza.

Ibrahima Diaw a fost cel mai bun marcator al dinamovistilor cu 9 reusite, urmat de Pierre Ragot cu 6. Dinamo reuseste astfel calificarea in turul 3 fara prea mari emotii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.