Echipa pregătită de Eliodor Voica este la un pas de cea mai bună performanţă a clubului din ultimii 10 ani, calificarea în grupele Cupei EHF la handbal baieti, după ce a reuşit un scor de calificare la Maribor Branik (Slovenia).

Baietii nostri au pierdut cu 27-26 (15-11 la pauza) insa au sanse bune de calificare la returul care va avea loc acasa, pe 29 noiembrie.

Janko Vrankovic a fost one man show cu 9 goluri marcate pentru Dinamo. Au mai înscris pentru Dinamo: Asoltanei – 4, Şandru – 4, Zulfic – 3, Ragot – 2, Cîmpan – 1, Diaw – 1, Mironescu – 1, Milasevic – 1.

Daca Dinamo trece de sloveni se va califica in grupele Cupei EHF.

A doua reprezentantă a României în Cupa EHF, CSM Bucureşti, va juca duminică prima manşă, la Chiajna, de la ora 12:30, cu Frigorifico Morazzo (Spania).

O a treia reprezentanta a handbalului masculin in cupele europene, HC Odorhei, a pierdut si ea la limita, in Cupa Challenge insa, tot in mansa tur, scor 24-25 cu ABC Braga, pe teren propriu insa. A fost mansa tur din turul III al Challenge Cup. Returul are loc si el tot peste o saptamana, in Portugalia.

Formaţia harghiteană este deţinătoarea trofeului, iar portughezii au fost finaliştii ultimei ediţii.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.