Home Handbal Feminin Tomas Ryde ramane calm, dupa esecul cu Norvegia: Am pierdut, soarele a...

Tomas Ryde ramane calm, dupa esecul cu Norvegia: Am pierdut, soarele a răsărit şi azi. Mâine vom aduce nişte medalii pentru România

0

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, suedezul Tomas Ryde a mulţumit sâmbătă, pe o reţea de socializare, tuturor celor care au susţinut tricolorele în partida pierdută în semifinale cu Norvegia, spunând că „azi e o zi liniştită”, dar mâine vor „aduce medalii pentru Romania”.

Iata care a fost mesajul suedezului pe reteaua de socializare: „Bună dimineaţa tuturor. Mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase de la meciul de ieri (semifinala cu Norvegia – n.r.). Am pierdut. Soarele a răsărit şi azi. (…) Este o zi liniştită azi, iar mâine vom aduce ceva medalii pentru România. Mulţumesc mult, pe curând”, a spus Tomas Ryde într-un mesaj video postat pe Facebook.

România a pierdut partida cu Norvegia, după prelungiri, cu scorul de 33-35 (14-17, 27-27) şi va evolua, duminică, de la ora 15.45, cu Polonia, în finala mică a Campionatului Mondial, pentru medalia de bronz.

În finala mare, Norvegia va întâlni Olanda, de la ora 18.15.

Dan Alexandru

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version