Jucatoarea de handbal cu cele mai multe goluri marcate in istoria echipei nationale, Mariana Tarca, a prefatat finala mica a Campionatului Mondial de handbal din Danemarca, Romania versus Polonia.

Tarca a spus ca e multumita de evolutia nationalei lui Ryde: „Poate la inceput, pana le-a simtit mai bine, a fost o ezitare, dar pe parcurs s-a vazut clar ca a fost o colaborare foarte buna. Ce mi-a placut foarte mult a fost ca le-a lasat pe fete sa se exprime. In momentele time-outurilor fetele si-au facut strategia. A fost o comunicare mai greoaie din cauza limbii. In rest totul a fost in regula, normal Costica Buceschi le cunoaste pe toate si au reusit impreuna sa faca o echipa foarte sudata. Dovada fiind rezultatele pe care aceasta echipa le-a obtinut pana la in final, probabil au gasit cheia succesului”, puncta la DolceSport Tarca, fosta jucatoare marcand 2043 de goluri pentru Romania in 335 de meciuri.

Vorbind strict despre meciul cu Polonia, Tarca spunea: „Polonia e o echipa foarte imprevizibila, cu evolutii oscilante. S-a vazut si la acest CM, au avut evolutii bune si unele mai putin bune. Sper ca fetele sa aiba o atitudine la fel de buna si sa obtina bronzul”.

In plus, fosta jucatoare de la Rulmentul Brasov, cu care a si castigat Cupa Challenge in 2007, a laudat-o pe Cristina Neagu: „Cristina Neagu e o handbalista cum rar se naste, e liantul echipei”.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.