Dinamo Bucureşti a reuşit prima sa victorie în deplasare în acest sezon al Ligii Campionilor la handbal masculin, 32-31 (15-17) cu echipa finlandeză Riihimaen Cocks, la Vantaa, în Grupa D a competiţiei.

Meciul a fost echilibrat în prima sa parte, dar Dinamo a fost echipa care a venit mereu din spate, egalând după ce finlandezii au condus de fiecare dată, până în min. 22, când Riihimaen Cocks s-au desprins în premieră la două goluri, 13-11. Diferenţa maximă din prima repriză a fost de trei goluri, 17-14, dar la pauză scorul a fost de 17-15.

Zulfic a ratat desprinderea la două goluri în min. 57, irosind o aruncare de la 7 metri la 31-30, Ronnberg a egalat, dar Andras Szasz a marcat golul victoriei, gazdele ratând ultimul lor atac, scrie Agerpres.

Pentru Dinamo au marcat Amine Bannour 6 goluri, Kamel Alouini 5, Seyed Mousavi 5, Vitali Komogorov 4, Andras Szasz 3, Muhamed Zulfic 3, Nicuşor Negru 2, Răzvan Gavriloaia 1, Dan Savenco 1, Hugo Descat 1, Ante Kuduz 1.

În clasament, pe primul loc se află Orlen Wisla Plock, cu 6 puncte (3 jocuri), urmată de Dinamo, 6 p (4 j), Abanca Ademar Leon, 3 p (3 j), Elverum Handball, 2 p (3 j), Riihimaen Cocks, 2 p (3 j), Wacker Thun, 1 p (3 j).

Dinamo va juca următorul meci pe 14 octombrie, acasă, cu Orlen Wisla Plock.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.