Dinamo București a remizat pe terenul lui GOG, campioana Danemarcei, scor 38-38, în runda secundă a grupei A din Liga Campionilor la handbal masculin. 

Dinamo țintește un loc de play-off în actuala ediție a Ligii Campionilor, iar prestația joi îi dă încredere lui Xavi Pascual. Campionii României au recuperat un deficit de 6 goluri în fața lui GOG și au încheiat la egalitate, scor 38-38. A fost meciul cu cele mai multe reușite din actuala ediției de Champions League.

Cel mai bun marcator din tabăra lui Xavi Pascual a fost ucraineanul Andrii Akimenko, autor a 7 goluri. Au mai contribuit: Kukic (6), Ali Zein (5), Kasparek (5), Kuduz (4), Bokhan (4), Shebib (3), Silva (2), Gurbindo (1), Garcia (1).

Xavi Pascual, încântat de prestația lui Dinamo

„Sunt foarte fericit. Am jucat bine, am făcut un efort important. Ei au un ritm incredibil. Cred că am meritat acest punct. Când am început repriza secundă am avut probleme. Apoi am reacționat bine, sunt mulțumit. Nu ne-au surprins, știam ce pot. Formează o echipă incredibilă. Câștigă împotriva tuturor, au bătut la Zagreb, au câștigat toate meciurile în Danemarca, au fost aproape de Aalborg în Supercupă.

Au ritm, dar și noi. Nu e o problemă pentru noi. Problema e în România, cu handbalul de aici. Trebuie să avem același ritm și în competiția internă! Când echipa dă totul pe parchet, eu sunt foarte mândru. Foarte mândru! Cred că putem mai mult, dar avem nevoie de mai multe meciuri cu astfel de ritm”, a spus Xavi Pascual, după remiza cu GOG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.